Uspješno realizovan prvi masovni trening u Brčkom

Ekipa „Izađi i treniraj“ u Brčkom

Uspješno realizovan prvi masovni trening u Brčkom

Sponzorski tekst

Ekipa „Izađi i treniraj“ u subotu je posjetila Brčko.

Poslije uspješno realizovanog prvog masovnog treninga na otvorenom u Bijeljini, na red je došlo Brčko. I prije samog događaja prijavio se veliki broj učesnika te je bilo neupitno da će ovo biti događaj o kome će se pričati.

Preko 130 vježbača iz Brčkog, kojima je u goste došlo oko 50 ljudi iz Bijeljine, učinili su da Trg mladih u Brčkom izgleda nesvakidašnje. Generalni pokrovitelj manifestacije bile su i ovaj put kompanije Sport Vision i Nike, koji su svim učesnicima poklonili NIKE majice, pokolon vaučere sa popustima kao i najsrećnijem koji je bio izvučen u nagradnoj igri novi model NIKE FREE RUN patika.

Domaćin je bila fitnes instruktor Dijana Bosankić iz Brčkog koja je održala polučasovni trening, a specijalni gost bio je dr Saša Plećević, svima dobro poznat kao dr Feelgood, koji je govorio o pravilnom načinu ishrane, zdravom životu kao i pravilnom vježbanju.

Čitav događaj ispratio je veliki broj medija, DJ, dobra muzika, odlični vježbači, dobro raspoloženje i energija poslali su jasnu poruku, a to je da je Brčko grad sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi