Vaterpolisti Bosne bolji od Crikvenice
Detalj sa susreta Bosna-Crikvenica

Međunarodni turnir u Rijeci

Vaterpolisti Bosne bolji od Crikvenice

A. Beganović

Na međunarodnom vaterpolo turniru u Rijeci (Kostrena) vaterpolisti sarajevske Bosne pobijedili su ekipu VK Crikvenica sa 17:11.

Studenti su pruzili odlicnu partiju i na iznenađenje prisutnih gledalaca savladali su protivnika koji je u ovom meču važio za favorita. U redovima Bosne posebno se istakao golman Ermin Banda sa 14 odbrana.

U toku boravka u Rijeci naše vaterpoliste je posjetio i sa njima se družio nekadasnji igrač i trener Studenata Zlatko Bibanovic, koji sada živi i radi u Rijeci. Turnir se nastavlja danas utakmicama drugog i trećeg kola. Bosna u drugom meču igra protiv ekipe VK Pula, dok u večernjim satima igra treći susret protiv VK Kostrena, koji će vjerovatno odlučivati o pobjedniku turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.