Vaterpolisti Bosne u Rijeci
Vaterpolisti Bosne već odradili prvi trening

Vaterpolisti Bosne u Rijeci

M. Skaka

Vaterpolisti Bosne učestvovaće na turniru u Rijeci u kojem će osim domaćina Jadrana i sarajevske ekipe učestvovati i VK Crikvenica i VK Pula.

Danas su vaterpolisti VK Bosna otputovali na svoje prvo gostovanje i turnir izvan granica Bosne i Hercegovine. Na poziv svojih sportskih prijatelja iz VK Jadran Kostrena (Rijeka) predstojećeg vikenda sarajevski vaterpolisti igrače na međunarodnom turniru u Kostreni. Osim Bosne i Jadrana na turniru ucestvuju i VK Crikvenica i VK Pula.Svoju prvu utakmicu Bosna igra sutra u 20.00 sati protiv Crikvenice.

Danas, u popodnevnim satima „Bosnaši“ su stigli na odrediđte i odmah po dolasku odradili prvi trening na plivalistu Jadrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.