Vaterpolisti Crne Gore i Srbije u polufinalu

Slijedi borba za medalje

Vaterpolisti Crne Gore i Srbije u polufinalu

Vaterpolisti Crne Gore plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u Riju.

Crna Gora je u prvom četvrtfinalnom meču slavila protiv Mađarske i to nakon velike borbe. Iako su Crnogorci većim dijelom duela bili u liderskoj poziciji, Mađari su se u posljednjoj dionici uspjeli vratiti i izvuči peterce. Rezultat nakon meča bio je 9:9. Ipak, Crnogorci su slavili u petercima sa 4:2 i plasirali se dalje.

U polufinalu im se pridružila i Srbija koja je slavila protiv Španije sa 10:7. Srbija je ovaj meč bez većih problema riješila u svoju korist, jer su vodili gotovo od samog početka.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dušan Mandić sa četiri gola, dok su Filip Filipović i Stefan Mitrović postigli po dva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi