Vaterpolo reprezentacija BiH poražena od Jadrana

Debitantski nastup

Vaterpolo reprezentacija BiH poražena od Jadrana

Novoformirana vaterpolo reprezentacija Bosne i Hercegovine je debitovala danas na turniru pod nazivom "Sarajevo Champions Challenge". 

Turnir se održava u periodu od 23. do 25. septembra, a na istom je danas premijerno nastupila vaterpolo reprezentacija Bosne i Hercegovine, što je dodatno ohrabrenje i poticaj za poštovaoce ovog vodenog sporta u našoj zemlji. 

Protivnik naše reprezentacije na bazenu Otoka bio je Jadran koji je slavio s ubjedljivih 31:3, a iako ovaj poraz nije neočekivan, treba imati na umu da su naši momci po prvi put nastupili zajedno i njihovo vrijeme tek dolazi. Bosnu i Hercegovine sačinjavaju igrači klubova iz Banja Luke, Neuma i Sarajeva. 

U sklopu turnira naš državni tim će sutra odigrati utakmicu protiv Primorca (18:00), dok će u nedjelju zodmjeriti snage sa Crvenom zvezdom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti