Večeras izvlačenje parova 1. kola Carlsberg Snooker lige BiH

Snooker liga BiH

Večeras izvlačenje parova 1. kola Carlsberg Snooker lige BiH

M. Šljivak

Večeras će u snooker klubu Union Jack Sarajevo biti izvučen žrijeb po kojem će se igrati prvo kolo do sada najvećeg snooker takmičenja u BiH. 

Carlsberg Snooker liga će se igrati u 6 klubova širom BiH gdje će se 124 igrača takmičiti u ukupno 6 kola,  nakon čega će se 16 najboljih sastati u 2 masters takmičenja i boriti za titulu državnog šampiona. 

Novembar mjesec će biti u znaku I kola Carlsberg Snooker Lige BiH.

Večeras u 20:00h je izvlačenje parova u klubu Union Jack Sarajevo koji će igrati I kolo Carlsberg Snooker Lige BiH u subotu 5.11. i nedjelju 6.11., a već naredni vikend 12.11. i 13.11. I kolo igra se u klubu Cue Ball u Kiseljaku. Već naredne sedmice biće poznati datumi odigravanja I kola u ostalim klubovima članicama Snooker Organizacije BiH.

Favoriti po klubovima već postoje ali je prisutna i velika neizvjesnost, s obzirom da je snooker pored vještine i taktička igra nadmudrivanja. 

S toga, pozivamo sve ljubitelje ovog sporta da nam se pridruže i bodre svoje favorite u klubovima,  a neki od mečeva moći će da se prate putem oficijelne FB stranice Snooker Organizacije BiH kao i na FB stranicama klubova.

Za više info o snookeru u BiH posjetite www.snooker.org.ba

Želimo sreću svim igračima!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi