Veliki broj vježbača treniralo ispred SCC-a

U nedjelju

Veliki broj vježbača treniralo ispred SCC-a

O. Lekić

Veliki broj Sarajlija okupio se u nedjelju na platou SCC centra na ovogodišnjem treningu u okviru projekta "Izađi i treniraj".

Veliki broj fitnes instruktora prezentovao je najbolje od vježbanja i ponudio okupljenima raznovrstan program. Voditeljica programa bila je prof.dr Lejla Sebic,dok su se na sceni smjenjivali Marijana Podrug Arapovic, Amir Aljilji, Irma Pilav, Armina Bogilović, Irma Hanic i gosca iz Tuzle Edina Kamenjasevic. Pokrovitelj Sport Life sa brendom Nike je za sve učesnike obezbjedio majice i vodu za vježbanje, a na kraju treninga najsrecniji učesnik osvojio je na poklon Nike patike.  

Program "Izađi i treniraj" ima za cilj svojim konceptom da podigne svijest ljudi o vaznosti vjezbanja kao i da za fizicku aktivnost nije bitno mjesto. 

Ovo je druga godina kako se realizuje i do sada smo posjetili osam gradova. Kraj sezone biće javni trening u Mostaru 23. septembra. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi