Veliki judo turnir u Mostaru

Učešće potvrdilo 1.300 takmičara

Veliki judo turnir u Mostaru

M. Maksimović

Sedmi Međunarodni judo turnira Borsa Open održat će se u vremenskom razdoblju od 29. septembra do 03.oktobra, a samo takmičenje bit će održano 1. oktobra u Mostaru – u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg.

Spomenuti događaj jedan jeod Top 5 međunarodnih judo takmičenja u Evropi, a u jednoj kalendarskoj godini na starom kontinentu organizuje se preko 4000 međunarodnih judo turnira.

Učešće na Borsa Open ove je godine potvrdilo preko 1.300 takmičara iz preko 130 klubova iz 28 zemalja.

Zemlje učesnice su: Slovenija, Češka, Holandija, Turska, Rumunija, Italija, Švedska, Bugarska, Poljska, Bjelorusija, Moldavija, Albanija, Belgija, Makedonija, Ukrajina, Crna Gora, Gruzija, Bjelorusija, Njemačka, Kosovo, Austrija, Srbija, Velika Britanija, Slovačka, Litva, Latvija, Hrvatska, BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi