Vick dobio sudsku tužbu
Vick je uspio dobiti novac garantovan ugovorom

NFL vijesti

Vick dobio sudsku tužbu

Federalni sud je odlučio da Atlanta Falconsi moraju isplatiti bonus od 16 miliona dolara Michaelu Vicku. Vick je dobio otkaz u Atlanti prije dvije godine kada je zbog organiziranja borbi pasa dobio 18 mjeseci zatvorske kazne.

Nakon što ga je sud zatvorio na 18 mjeseci uprava Atlante mu je dala otkaz. Nakon odležane kazne Vick se vratio igranju, ali je jedva pronašao klub, s obzirom da mu niko nije htio ponuditi ugovor, ali se na kraju odlučila Philadelphia koja mu je dala jednogodišnji ugovor.

Nakon što mu je Philadelphia dala ugovor iz Federalnog suda stigla je još jedna pozitivna vijest za QB koji je prije dvije godine bio najveća zvijezda lige. Sud je odlučio da Atlanta mora isplatiti 16 miliona dolara na račun Vicka, jer je ugovor potpisan prije Vickove kazne i nema nikakve veze s njegovim kršenjem zakona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije