Višegrađanke slave titulu prvaka Srpske i povratak u elitu

Vratile se u Premijer ligu

Višegrađanke slave titulu prvaka Srpske i povratak u elitu

Č. Matović

Tokom vikenda spušta se zavjesa na prvenstvo Republike Srpske u ženskoj konkurenciji u sezoni 2015/16.

Na programu su mečevi poslednjeg 18. kola, a  HE na Drini sezunu će zatvoriti  protov odbojkašica iz Pala starim sportskim rivalom  još iz nekadašnjih premijerligaških dana.

Nakon sjajnog izdanja tokom cijele sezone i potvrede dva kola prije kraja titule prvaka Republike Srpske i povratka u Premijer ligu BiH  izabranice trenera Jove Sarića: kapiten  Dragana Baranac, Ana Renovica, Ivana Plečić, Marija Lakić, Slađana Avramović, Ana Nikolić, Katarina Filipović, Ana Sarić, Marija Stojanović, Iva Gojković, Bojana Tešević, Željana Marić i Ana Joksimović u pobjedničkoj atmosveri sa optimizmom i vjerom u svoje snage dočekuju odbojkašice Jahorine.  Da bi "višegradske vile" došele od 17-te prvenstvene pobjede i slavljem stavile tačku na uspješnu sezonu moraće ulogu favorita opravdati i na terenu.

Pitaće se i  mlade "Jahorinke" u odličnoj su formi, vezale su i pet pobjeda u nizu, te ohrabrene sjajnim igrama i pobjedničkom energiom bez bijele zastave putuju u Višegrad i ako se ukaže prilika učiniće sve da iznenade fevorizovanog rivala, a  na kraju šamionkama će poželiti mnogo sreće u narednoj premijerligaškoj sezoni.

Očekuje se lijepa odbojkaška predstava te pozivamo ljubitelje sporta iz Višegrada, a posebno odbojke da podrže domaći sastav  u nastojanju da na kraju u slavljeničkoj atmosveri  proslave podizanje pehara najbolje ekipe prvenstva Republike Srpske i ekspresni povratak u klupsku elitu BiH.

Meč između odbojkašica HE na Drini i Jahorine na programu je u subotu 02. aprila sa početkom od 18,00 sati u dvorani u Višegradu, a sudiće Dejan Kebara iz Foče i Dragan Filipovac iz Višegrada. Delegat je Miloš Nešković iz Višegrada.

U ostalim mečevima posljednjeg 18. kola sastaju se: Slavija - Stakorina, Maglić - Hercegovac, Glasinac- C. Zvijezda i Balkana - Laktaši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi