VK Bana Luka remizirala sa ŽAK-om za drugo mjesto na tabeli

Impresivan učinak banjalučkih vaterpolista

VK Bana Luka remizirala sa ŽAK-om za drugo mjesto na tabeli

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke igraju sjajan vaterpolo u Prvoj B ligi Srbije ove sezone.

Jučer su odigrali bez pobjednika (12:12) na gostovanju kod ekipe ŽAK-a u Kikindi te tako sebe postavili na drugu poziciju na tabeli, u ovom srbijanskom takmičenju.

Izabranici Slobodana Grahovca dobro su se isprsili jučerašnjem protivniku. u nekoliko navrata vodili, ali i stizali prednost protivnika.

Nakon četiri odigrana kola, banjalučkim tim u ovom srbijanskom elitnom takmičenju zabilježio je dva trijumfa, poraz i remi što ih sa sedam osvojenih bodova stavlja kao drugoplasirani tim u prvenstvu, odmah iza ekipe Bečeja koja ima 12.

U narednom kolu, bh. šampion snage će odmjeriti sa ekipom Spartaka, dok će ŽAK gostovati Poletu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi