VK Banja Luka mini pripreme odrađuje na GOB-u

Kako bi se što bolje spremili za ŽAK

VK Banja Luka mini pripreme odrađuje na GOB-u

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke otvorili su dosta dobro novu sezonu u Prvoj B ligi Srbije, dva trijumfa i jedan poraz to je ukupni bilans koji do sada imaju Slobodan Grahovac i njegovi izabranici.

Zbog reprezentativnih obaveza i takmičenja, ova ali i ostale srbijanske lige će imati kratku pauzu od nekih 10 dana. Istu, Banjalučani će iskoristiti kako bi se što bolje spremili za narednog protivnika.

Neće ići daleko od grada na Vrbasu, jer na svom GOB-u, obavljat će mini pripreme. Prema prvim procjenama, povrijeđeni Dmitršinović tokom ovih priprema trebao bi se vratiti, kako bi banjalučki sastav bio kompletan.

Naredni meč, VK Banja Luka igra protiv ŽAK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti