VK Banja Luka protiv Spartaka traži toplu zimu

Prva B liga Srbije

VK Banja Luka protiv Spartaka traži toplu zimu

D. Vejo

Šampioni Bosne i Hercegovine, vaterpolisti Banja Luke bilježe sjajne rezultate u Prvoj B ligi Srbije ove sezone.

Nakon četiri odigrana kola, Slobodan Grahovac i njegovi izabranici nalaze se na drugoj poziciji sa sedam osvojenih bodova, te su tako pokazali da nisu niti malo naivni, kao i to da imaju jasne ciljeve.

Poučeni iskustvom iz prošle godine, Banjalučani redaju impresivne rezultate. Ukupni bilans iz četiri odigrana kola jeste dva trijumfa, poraz i remi.

Priliku da se učvrsti na drugoj poziciji, te u slučaju kiksa Bečeja smanje bodovni zaostatak, banjalučki sastav ima već naredne srijede kada na GOB-u dočekuje ekipu Spartak Prozivka.

Utakmica se igra u 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi