VK Banja Luka snosi troškove gostujućih ekipa

Odlukom Upravnog odbora VS Srbije

VK Banja Luka snosi troškove gostujućih ekipa

D. Vejo

Prije nekoliko dana stigla je informacija da će VK Banja Luka i ove sezone nastupati u Prvoj B ligi Srbije.

Međutim, danas je određeno to koji su uslovi igranja u pometnoj ligi. Naime, Partizan 2 i VK Banja Luka neće moći da se plasiraju u viši rang, kao i to da će putne i troškove smještaja snositi upravo tim iz grada na Vrbasu.

Igranje i ove sezone u B ligi Srbije, vaterpolisti Banja Luke uspjeli su da osiguraju plasmanom u protekloj sezoni ali i molbom koju su poslali za učešće.

Podsjetimo, protivnici banjalučkog sastavu biti će Singidunum, Dorćol, Bečej, Novi Beograd 011, Goč, Radnički, PVK Žak, Polet, Proleter, Rasina i Valis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi