VK Partizan deklasirao Vojvodinu

Regionalna A1 liga Srbije

VK Partizan deklasirao Vojvodinu

D. Vejo

Vaterpolisti Partizana večeras su na Banjici u okviru trećeg kola Regionalne A1 lige Srbije praktično potopili ekipu Vojvodine rezultatom 12:2, po četvrtinama je bilo 5:0, 2:1, 3:0 i 2:1.

Izabranici Zorana Milenkovića sjajno su otvorili meč, prvu četvrtinu dolaze do pet pogodaka razlike, a najzaslužniji za to bio je Nikola Jakšić koji je postigao dva pogotka. 

U drugom periodu, osjetio se blagi pad u igri crno-bijelih ali i pored toga, isti riješavaju u svoju korist. Treća dionica susreta ponovo je protekla u znaku Partizana, a ovoga puta uz Jakšića pogađao je i Stojanović.

Posljednji period Partizan je nastavio sa dominacijom i priveo je utakmicu kraju kako je i počeo, te je slavio sa velikih 12:2.

Najefikasniji u timu crno-bijelih bio je Jakšić s pet datih golova, dok su to kod Vojvodine bili Vasić i Maksimović sa po jednim pogotkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi