Voda hladna, treninzi se odgađaju

GOB u Banjaluci neuslovan za rad

Voda hladna, treninzi se odgađaju

D. Vejo

Gradski olimpijski bazen u Banjaluci mjesto je gdje svoje kako plivačke tako i vatarpolo karijere počinju mnoge generacije.

Da bi se ostvario određen uspjeh, potrebni su i uslovi. U posljednjih nekoliko dana, voda u bazenu je nešto hladnija nego inače, zbog čega kako plivači tako i vaterpolisti moraju odgađati svoje treninge.

"Voda je hladnija nego prije, a to mnogo šteti djeci uzrasta do osam godina. Prošle sedmice jedan trening smo morali skratiti, a dan kasnije isti nismo ni održali. Trenutno, voda je nešto bolja, ali i dalje je od idealnih uslova", rekao je trener PK "Olymp", Miodrag Čeko.

Povodom svega, oglasio se predsjednik i trener VK Banja Luka.

"Grad mora ulagati da bi se stvorili uslovi. Voda mora još za koji stepen biti toplija, dolazi hladnije vrijeme. Mnogo više se odvaja za dvoranu "Borik" koja prema mom mišljenju, organizuje više komercijalnih nego sportskih dešavanja", ističe Slobodan Grahovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi