Vojvodina maksimalnom pobjedom eliminisala bh. šampiona

Challenge Cup, osmina finala

Vojvodina maksimalnom pobjedom eliminisala bh. šampiona

Odbojkaši brčanske Mladosti, aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, poraženi su u revanš susretu osmine finala Challenge Cupa od Vojvodine sa 3:0.

Igrom koju su prikazali odbojkaši Vojvodine su zasluženo stigli do pobjede i plasmana u četvrtfinale ovog evropskog takmičenja, a rezultat po setovima glasio je 25:17, 25:22, 25:20.

Prvi meč u Brčkom pripao je Mladosti rezultatom 3:2. Vojvodina će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvomeča između Galatasaraya i slovačke ekipe Hemes Nova Ves. Mečevi četvrtfinala Challenge Cupa na programu su u martu.

Challenge Cup, osmina finala (revanš):

Vojvodina Novi Sad - Mladost Brčko 3:0 (25:17, 25:22, 25:20)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.