"Vrijeme je da O'Sullivan odraste, počeo je pretjerivati"

Oglasio se Barry Hearn

"Vrijeme je da O'Sullivan odraste, počeo je pretjerivati"

Roonie O'Sullivan posljednja dva mjeseca bojkotuje medije, prema kojim se ponaša vrlo čudno, ali i nepristojno.

Legendarni snukeraš nije u najboljim odnosima sa predstavnicima 'sedme sile', kojim u posljednje vrijeme na pitanja odgovara samo jednom riječju, dok je na početku odgovarao 'robotskim' glasom.

Povodom početka Svjetskog prvenstva, na kojem će naravno učestvovati i njegov petorostruki osvajač Ronnie O'Sullivan, medijima se obratio Barry Hearn, predsjednik Svjetske snooker i bilijar organizacije, koji je apelovao na Engleza da se počne ponašati primjereno.

"Nadam se da će se O'Sullivan malo urazumiti. Na početku svog neobičnog bojkota je to bilo zabavno, ali već je počeo pretjerivati. Moje mišljenje je da je postalo i malo neprijatno", rekao je Hearn, koji je potom dodao:

"Smatram da igrači moraju imati dobar odnos sa medijima, a vrijeme je i da O'Sullivan malo odraste".

Svjetsko prvenstvo počinje u subotu 15. aprila i trajat će do 1. maja, a 16 najboljih igrača će prisustvovati press konferenciji u Sheffieldu koja je na rasporedu u petak. Među njima je i O'Sullivan, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se tamo ponašati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi