Vujica: Ko zna, možda i iznenadimo Centar

Igrač MNK Joker

Vujica: Ko zna, možda i iznenadimo Centar

S. Mlaćo

Sutra se u našoj zemlji igraju i susreti polufinala kupa BiH u futsalu, a snage će odmjeriti Centar i Joker, te Mostar Stari Grad i Zrinjski.

Centar je apsolutni favorit u duelu protiv novog člana Premijer lige u futsalu ekipe Jokera iz Novog Travnika, ali Novotravničani se neće lako predati. U svojim redovima imaju nekoliko sjajnih haklera koji će našem prvaku pokušati pružiti što jači otpor.

"Sama pomisao da smo došli do polufinala kupa za nas je ogromni uspjeh. Naš klub je osnovan prije dvije godine i još nemamo poraz u službenim nastupima. Dogodine ćemo igrati Premijer ligu i u kupu smo pokazali da se možemo nositi sa premijerligašima", istakao je za SportSport.ba Marko Vujica, član MNK Jokera i najbolji igrač sezone u Prvoj futsal ligi Federacije BiH, a zatim se dotakao i sutrašnjeg duela sa Centrom.

Što se tiče utakmice protiv prvaka BiH, mislim da su oni apsolutni favoriti, ali to ne znači da idemo u Sarajevo sa bijelom zastavicom. Dat ćemo sve od sebe pa šta bude.         

"Imamo problema sa ozljedama, a naš najbolji strijelac Goran Knežević je prije par dana operisan i to će za nas biti veliki hendikep. Ostali momci su spremni i sigurno da ćemo dati sve od sebe. Ko zna, možda i iznenadimo", dodao je Vujica na kraju razgovora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi