Wallace se sprema da zamijeni Rodgersa protiv Eaglesa

Green Bay Packersi ne mogu računati na startnog QB

Wallace se sprema da zamijeni Rodgersa protiv Eaglesa

Aaron Rodgers je jedan od najboljih quaterbackova u NFL ligi. Međutim Rodgers neće biti u prilici da pomogne svojim Green Bay Packersima u naredne tri sedmice. 

Rodgers je u susretu sa Bearsima povrijedio ključnu kost i neće ga biti na terenu najmanje tri sedmice. Prve prognoze kažu da će se vratiti na Dan zahvalnosti kada njegovi Packersi budu igrali sa Detroit Lionsima. Mikeu McCarthyju neće biti lako da zadrži ekipu na pravom kurus bez svog startnog quaterbacka. 

Wallace će u nedjelju postati tek četvrti quaterback koji je bio starter u posljednje 22 godine u dresu Packersa. Legenda ove igre Brett Favre skupio je 253 utakmice, Rodgers 86, dok je Matt Flyn upisao dva nastupa kada je Rodgers bio povrijeđen prošle sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti