White: Conor jeste provokator, ali zato je zvijer u kavezu

Predsjednik UFC-a kritičarima zapušio usta

White: Conor jeste provokator, ali zato je zvijer u kavezu

D. Vejo

UFC 202 donio je pregršt sjajnih borbi u kojima je široki auditorijum imao šta da vidi, ali najviše je pažnje privukao tzv. "main event" ili borba večeri između Irca Conora McGregora i Amerikanca Nate Diaza, gdje je sudijskom odlukom, pobjedu odnio McGregor.

Kontroverzni irski borac Conor McGregor svojim ponašanjem privlači pažnju mnogih. Poznat je po tome što kasni na press konferencije, vrijeđa protivnike, ali i razbija protivnike. Međutim, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se priče upućene od strane kritičara kako je upravo McGregor borac koji malo pokazuje, a mnogo priča.

Oštar demant povodom svega, uputio je i sam predsjednik UFC-a.

"Conor je takav tip čovjeka, kojeg ne interesuje ništa sem borbi i novca. On je šoumen, ali i jedan od najboljih boraca koje je ovaj sport ikad imao. Jeste provokator, ali sve što kaže, on to pokaže i u kavezu", kazao je u jednom od intervjua, Dana White.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi