Wilder raspoložen za borbu protiv Lucasa Browna

Svjetski prvak teške kategorije u verziji WBC

Wilder raspoložen za borbu protiv Lucasa Browna

Svjetski prvak teške kategorije u verziji WBC Deontay Wilder, ne bi imao ništa protiv da ukrsti rukavice sa Lucasom Browneom, Australcem, šestim sa WBC liste izazovača. 

Brown je sa druge strane raspoložen za napad na WBA naslov i sa nestrpljenjem čeka ishod meča Ruslan Chagaev - Francesco Pianeta, jer je pobjednik tog meča realno lakši protivnik od Wildera.

" Browne samo traži priliku, iako niti on sam ne vjeruje u sebe. On me nikada neće pobjediti, iako se nadam  da će se popeti u ring i dobiti priliku. Momak koji trenira u garaži neće me pobijediti. Browne bi mogao biti moj sljedeći protivnik, iako je dug put. Ne zaboravite da ja imam najbolji omjer nokauta " kaže Wilder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.