Woods: Moram žestoko raditi za povratak među najbolje

Nekada najbolji golfer je svjestan teške situacije

Woods: Moram žestoko raditi za povratak među najbolje

O katastrofalnom nastupu Tigera Woodsa na turniru u Phoenixu mso već pisali. Nekada najbolji golfer svijeta, danas je tek 62. Na Phoenix Openu je bio punih 12 udaraca udaljen od finalne runde.

Iako su neki loš Tigerov nastup povezivali sa povredom leđa koja ga je dugo mučila i zbog koje je bio prisiljen na operaciju, Woods to nije uzeo kao alibi.

"Nije problem u leđima. U ovom trenutku Moj golf, moja razina igra, moje stanje, nisu prihvatljivi za visoke
zahtjeve PGA Toura. Moram prokleto jako zapeti i žestoko raditi na popravljanju igre i forme. Kada osjetim da sam opet pravi i da mogu u vatru s najboljima, vratit ću se" kaže Woods koji će najvjerovatnije preskočiti Honda Classic koji starta 26.februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.