Wwin nagrađuje: Registrujte se i osvojite Play Station 4

Danas u Sarajevu

Wwin nagrađuje: Registrujte se i osvojite Play Station 4

M. Šljivak

Kladionca Wwin nastavlja s vrijednim nagradama za svoje igrače.

Svi ljubitelji klađenja koji se danas registruju u poslovnici koja se nalazi na adresi Zanatski centar bb na Malti u Sarajevu, dobiće 20KM bonusa.

Pored bonusa, jedan sretnik koji se danas registruje u ovoj poslovnici, kao poklon od kladionice Wwin dobit će i Play Station 4. 

Wwin je i nedavno nagradio jednog od igrača koji se registrovao u novoj poslovnici na Čengić Vilu. Anur Haseta je istog dana kući odnio PlayStation i sigurno je da uživa u svojoj nagradi.

Zato, ako želite da se i vaše ime nađe među kandidatima za osvajanje glavne nagrade, registrujte se u poslovnici Wwina u Zanatskom centru na Malti i osvojite Play Station 4.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi