Yankeesi korak od titule
Još jedna odlična partija Alexa Rodrigueza

MLB Play off

Yankeesi korak od titule

NY Yankeesi su velikom pobjedom od 10:1 u Anaheimu protiv LA Angelsa stigli do 3-1 vodstva u seriji nad Angelsima i nalaze se na korak od osvajanja titule prvaka Američke lige i plasmana u World Series.

Yankeesima je ovo bila tek druga pobjeda u Anaheimu u doigravanju od sedam utakmica, koliko su ova dva kluba odigrala u prošlosti. Ovom pobjedom Yankeesi su došli na samo jednu pobjedu od osvajanja Američke lige i plasmana u World Series.

S deset runova Yankeesi su ostvarili najbolji skor u posljednjih 25 utakmica doigravanja, što je najbolja potvrda odlične forme pred najvažnije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.