Za Danielsa sezona završena
Owen Daniels je jedan od najbitnijih igrača Texansa

NFL vijesti

Za Danielsa sezona završena

Houston Texansi će u nastavku sezone biti znatno oslabljeni neigranjem jednog od svojih najboljih igrača ove sezone. TE Owen Daniels propustiće ostatak ove sezone zbog povrede.

Daniels je pokidao križne ligamente desnog koljena na nedjeljnoj utakmici protiv Buffalo Billsa i odmah je na njegovom koljenu obavljena operacija zbog koje je za njega ova sezona gotova.

Tight End Texansa igra svoju četvrtu NFL sezonu, a ovo mu je bila dosad najbolja, ali eto povreda je učinila svoje i moraće čekati sljedeću da se vrati na teren, ali veliki problem predstavlja što je Daniels ušao u svoju posljednju godinu ugovora i na kraju ove sezone postaje slobodan igrač.

U dosadašnjih osam vikenda NFL-a Daniels je imao 40 hvatanja za 519 yardi i 5 polaganja. Njegovo mjesto u timu u nastavku sezone zauzeće Joel Dreessen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.