Za fotografiju nemoćnog Schumachera traže ogroman novac

Milion eura za fotografiju

Za fotografiju nemoćnog Schumachera traže ogroman novac

M. Šljivak

Legenda Formule 1 već se tri godine oporavlja od teške povrede glave koju je zadobio na skijanju u Francuskoj 2013. godine.

Nijemac je dugo bio u komi, a informacije o njegovom zdravstvenom stanju koje se dobijaju od porodice i prijatelja dosta su šture i ne zna se puno o njegovom pravom stanju.

Interes o Schumacheru je zaista velika, a očekivano, njegova tragedija je privukla i one koji žele zaraditi na tome.

Proteklih dana se pojavila informacija kako određena osoba posjeduje fotografije teško povrijeđenog vozača.

Nepoznata osoba je već odlučila da zaradi na njima, pa je od raznih medija širom Evrope zatražila sumu od milion eura za Michaelovu fotografiju.

Policija je pokrenula istragu oko ovog slučaja i pokušava indentifikovati osobu koja je krišom fotografisala nemoćnu legendu Formule 1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi