Za meč između Srbije i Crne Gore sve ulaznice prodate

Velika potražnja za kartama pred vaterpolo spektakl

Za meč između Srbije i Crne Gore sve ulaznice prodate

D. Vejo

Ulaznica za vaterpolo spektakl u Banjaluci je trenutno najvažniji papir. u Banjaluci. Za samo nepunih sat vremena od kada su puštene u prodaju, planule su sve ulaznice.

To dovoljno govori o interesovanju stanovnika grada na Vrbasu za predstojeći susret dvije najbolje reprezentacije u Evropi ali i svijetu. Oni koji nisu na vrijeme kupili svoju kartu, prijenos utakmice moći će da prate na Trgu Krajine gdje će bit postavljen video bin. 

Srbija je pred ovaj meč osigrula prvo mjesto u B grupi. 

I jedni i drugi u susret šestog kola B Svjetske vaterpolo lige ulaze sa najjačim sastavima. Dejan Savić želi nastaviti pobjednički niz pa će tako u glavnom gradu Srpske pokušati potvrditi prvo mjesto u grupi. 

Utakmica između Srbije i Crne Gore igra se u utorak od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi