Zahirović: Želimo prvu pobjedu na domaćem parketu
Kameleon

Trener ŽOK Sloboda

Zahirović: Želimo prvu pobjedu na domaćem parketu

E. Dindić

U prošlom kolu Premijer lige za odbojkašice Bosne i Hercegovine  izabranice Nihada Zahirovića ostvarile su novu pobjedu na gostujućem parketu. U Goraždu bez većih problema savladana je istoimena ekipa rezultatom 3:0.

Zanimljivo svakako je da odbojkašice Slobode još uvijek nisu osjetile slast pobjede na domaćem parketu.

Idealnu priliku za prvu pobjedu imaju sutra kada na domaćem parketu dočekuju ekipu Kule-Gradačac, koju su savladale u prvom kolu u gostima sa 3:1.

Tim povodom kontaktirali smo trenera domaće ekipe Nihada Zahirovića koji nam je najavio sutrašnju utakmicu.

"Istina slavili smo u prvom kolu protiv Kule, ali mislim da sutra neće biti nimalo lagano. Izmijenili su ekipu , ali vidi se da polako dolaze sebi. U prošlom kolu bile su jako blizu osvajanja boda u gostima protiv favorizovanog Banja Luka Volleya. Što se tiče nas dobro smo se spremili, respektujemo protivnika ali želimo da prekinemo taj negativni niz i ostvarimo prvu pobjedu na domaćem parketu."

Utakmica između Slobode i Kule-Gradačac igra se sutra u maloj dvorani Mejdana sa početkom u 19:00 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi