Žestok obračun bivšeg olimpijskog prvaka i policije

Policija ga na kraju uspjela savladati

Žestok obračun bivšeg olimpijskog prvaka i policije

Proslava rođendana nekadašnjeg olimpijskog prvaka Vyacheslava Oliynyka završila je veoma loše.

Naime, on se za rođendan opustio mnogo više nego što je trebalo pa je kasnije u alkoholiziranom stanju vozio automobil po ulicama Kijeva.

Policija ga je zaustavila i htjla kazniti zbog vožnje u pijanom stanju, alii njemu se to nije svidjelo pa je odlučio uzeti stvari u svoje ruke.

Krenuo je žestok obračun sa policijom, a na kraju ga je čak sedam policajaca moralo zaustavljati i to nakon što se predao.

On je kasnije npriznao da je za tuču djelimično kriv te da je odlučio popustiti kada je čuo plač svog sina koji se nalazio u autu.

Oliynyk je zlatnu medalju u hrvanju osvojio 1996. godine u Atlanti.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije