Zlatni odbojkaši tri od tri na Svjetskom prvenstvu

Ubjedljivo savladali Hrvatsku

Zlatni odbojkaši tri od tri na Svjetskom prvenstvu

D. Kurbegović

Reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci danas je ostvarila i treću pobjedu u tri odigrana susreta na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Poljskoj.

Izabranici trenera Mirze Hrustemovića nisu imali većih problema protiv Hrvatske, te su sa sigurnih 3:0 (25:19, 25:19 i 28:26) zauzeli prvo mjesto u grupi "C", te će naknadno biti poznat naš naredni protivnik.

Podsjetimo u prva dva kola naši odbojkaši su također ubjedljivo savladali Kazahstan i Brazil, te nakon sigurne pobjede i protiv Hrvatske pokazali da su broj jedan za osvajanje titule prvaka Svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti