Aubameyang i Reus gol BVB-a slavili kao Batman i Robin

Maskirani osvetnici

Aubameyang i Reus gol BVB-a slavili kao Batman i Robin

Fudbaleri Borussije Dortmund polako izlaze iz krize koja ih je bila dovela na samo dno Bundeslige. 

Kada na tom putu još pobijede ljutog rivala u rurskom derbiju sa ubjedljivih 3:0 onda je to sasvim sigurno dodatno samopouzdanje za izabranike Jurgena Kloppa.

Milioneri su danas razoružali Schalke na Signal Iduna Park, a pobjednik ovoga duela riješen je u zadnjih deset minuta utakmice kada su mrežu Rudara pogađali Aubameyang, Mkhitaryan i Reus.

Veliki derbi obilježila je i zanimljiva proslava jednog od golova kada su Aubameyang i Reus "nabacili" maske popularnih filmskih likove Batmana i Robina.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.