Bavarci su u dodavanju prekucali igricu

Nevjerovatan niz uspješnih dodavanja na treningu

Bavarci su u dodavanju prekucali igricu

E. Čaušević

Ekipa Bayerna ove sezone nalazi se u dobroj poziciji da odbrani titulu prvaka Njemačke, te da stignu do kraja Lige prvaka.

Ovo je zadnja sezona da će sa klube Bavarce predvoditi Pep Guardiola, koji će od naredne sezone trenirati ekipu Manchester Cityja. Mnogi su zamjerili Pepu da je pretvorio Bayernovu igru u dosadu, ali mora se priznati da je pas igru doveo skoro do savršenstva.

Bayern igra duel četvrtfinala Lige prvaka protiv Benfice, a danas su odradili trening pred tu utakmicu. Na treningu su igrali popularne "ševe", a jedna serija prekinuta je tek nakon 73 uspješna dodavanja. Zaista fascinantno.


Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi