City je glumca platio 27 miliona funti

Sramotan pokušaj Gabriela Jesusa

City je glumca platio 27 miliona funti

M. Šljivak

Mladi brazilski napadač Gabriel Jesus privlači dosta pažnje u posljednje vrijeme.

Ovaj 19-godišnji napadač je ovog ljeta postao igrač Manchester Cityja, koji je Palmeirasu za njegove usluge platio 27 miliona funti, a Jesus će ostati član brazilskog velikana do januara kada će preseliti u Manchester.

Međutim, sinoć je Jesus napravio nešto što se nijednom pravom ljubitelju fudbala neće dopasti. Sramotno je pokušao odglumiti udarac od strane protivnika, što je izazvalo veliki bijes kod navijača Flamenga.

Ako se ovako bude ponašao u dresu Građana, sigurno je da neće biti omiljena ličnost u Premiershipu.


Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi