"Duh" trčao tribinom tokom prenosa meča Copa Libertadores?

Paranormalne aktivnosti

"Duh" trčao tribinom tokom prenosa meča Copa Libertadores?

Gledaoci koji su pored svojih TV ekrana pratili susret stadiona Hernando Siles, u kojoj su se susreli The Strongest i Defensor, prilično su se iznenadili, neki vjerovatno i šokirali.

Naime, tokom sudijske nadoknade utakmice Copa Libertadores pažnju im je privukla tamna sjenka koja je velikom brzinom protrčala "kroz" gledaoce na tribinama. 

Ova "pojava", ako je tako možemo nazvati, očekivano je dobila etiketu paranormalnog entiteta, prozvana duhom ili čovjekom sjenom. Ipak, bolivijski novinari su početkom ove sedmice ponudili daleko logičnije rješenje.

Prema njihovom mišljenju, i to temeljenom na slici koju je u prijenos davala druga TV postaja, gledaoci nisu svjedočili nečemu natprirodnom, već samo brzom trkaču, možda rođaku Usaina Bolta ili Garetha Balea.

Pojasnili su i to da trkač nije slučajno izabrao taj red jer se upravo tamo nalazi široka staza što ugao snimke ne otkriva.

Ipak, procijenite sami nakon što pogledate pomenuti "sporni" video:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.