Fantastično: Snimci eurogolova iz ugla navijača sa tribina!

Blago onome ko ih gleda uživo

Fantastično: Snimci eurogolova iz ugla navijača sa tribina!

Svakodnevno svjedočimo spektakularnim golovima koji do nas dolaze sa svih krajeva svijeta. Mnogi od nas se često zapitamo kakav li je osjećaj iz sedmice u sedmicu uživo sa tribina posmatrati najbolje svjetske fudbalere i uživati u njihovim majstorijama.

Nažalost, nemamo tu čast da prisustvujemo utakmicama najvišeg svjetskog nivoa, ali ovu ljetnu pauzu možemo iskoristiti da barem pogledamo kako izgleda jedan eurogol iz perspektive navijača na tribini.

U nastavku vam donosimo nekoliko spektakularnih golova Pogbe, Messija, Henryja i ostalih velemajstora iz ugla navijača. Uživajte.

Paul Pogba protiv Udinesea

Sergio Aguero protiv QPR-a

Thierry Henry protiv Leedsa

James Rodriguez protiv Urugvaja

David Villa protiv Manchester Uniteda

Gareth Bale protiv Barcelone

Messi protiv Athletic Bilbaa

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.