Gerrardu je ovo dobro poznato: Klinac 'iskulirao' Harta!

Prošao pored njega kao pored turskog groblja

Gerrardu je ovo dobro poznato: Klinac 'iskulirao' Harta!

Ne dešava se tako često da djeca koju igrači izvedu na teren pokažu drskost i bezobrazluk prema protivničkim fudbalerima. Žrtva jedne takve situacije bio je golman Cityja, Joe Hart.

Uoči susreta sa West Hamom pokraj fudbalera Cityja prolazili su dječaci West Hama, a jedan od njih svojim je potezom pokušao isprovocirati Harta. Golman Građana i engleske reprezentacije mu je pružio ruku, ali ga je dječak 'iskulirao' i samo prošao dalje.

Steven Gerrard sada napokon u reprezentaciji ima s kim podijeliti iskustva kada su slične stvari u pitanju, budući da mu davno desila ista stvar. Samo što je tada bilo još gore...

OhTLeWtXIrJ

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti