Golman odbranio penal, a onda je uslijedio šok

Najluđi penal ikada?

Golman odbranio penal, a onda je uslijedio šok

Nevjerojatni kraj utakmice u malom fudbalu viđen je u Dubrovniku na Prvenstvu zaposlenih u turizmu Dubravačko-neratvanske županije.

KUD Čilipi izborili su finale turnira, iako su u drugom polufinalu dana gubili od DU DOC'S-a sedam minuta prije kraja sa 2:0, ali su u zadnjih 60 sekundi stigli do 2:2. 

Uslijedilo je izvođenja penala, a priča gotovo da je nevjerovatna, srećom postoji snimak. 

U trećoj seriji Ivo Paškov je pucao, a Mihael Kjukuljica je obranio njegov udarac i počeo slaviti. Međutim, lopta se odbila visoko u zrak, te se zbog jake rotacije vratila u gol, koji je ostao prazan jer je golman slavio pobjedu, pa je lopta završila u mrežu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.