Haos u Brazilu: Masovna tuča na utakmici

Nakon provokacija od strane golmana

Haos u Brazilu: Masovna tuča na utakmici

O. Lekić

Revanš susret četvrtfinala doigravanja prvenstva savezne države Parane između Parane i Atletica obilježila je žestoka tuča.

Pred sami kraj  susreta golman Atletica, Weverton, izbio je loptu u aut nakon čega je provocirao publiku. Igrači domaće ekipe su reagovali na njegove provokacije, pa je došlo do guranja koje je preraslo u tuču.

Najratoborniji je bio igrač Atletica Douglas Coutinho, a i nekoliko domaćih navijača je utrčalo u teren te je učestvovalo u tuči.

Na kraju treba dodati da se u polufinale doigravanja prvenstva savezne države Parane plasirao Atletico pošto je revanš susret završen bez golova, a u prvom je Atletico slavio 1:0.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi