Idol na vratima: Dječak se rasplakao kad je ugledao Falcaa

Emotivno do kraja

Idol na vratima: Dječak se rasplakao kad je ugledao Falcaa

Upoznati svog fudbalskog idola velika je želja svakog dječaka koji trenira fudbal, ali tek rijetki dobiju zaista priliku upoznati svog heroj poput kojeg nose istu frizuru, iste kopačke, koriste iste trikove ili driblinge.

Ipak, jednoj grupici dječaka koji su veliki fanovi kolumbijskog napadača Radamela Falcaa uspjelo je da upoznaju svog fudbalskog idola koji se uspješno oporavlja od teške povrede ligamenata koljena, zbog koje još uvijek nije sigurno da li će nastupiti na Svjetskom prvenstvu ovoga ljeta.

Dok se uspješno oporavlja od povrede najubojitiji kolumbijski napadač nastoji ostati aktivan u društvenom životu, pa je tako posjetio fondaciju Revel, a tamo je doživio pravo iznenađenje, da ne kažemo šok.

Jedan dječak iz ove fondacije prosto, iako obučen u opremu Real Madrida, baš kao i ostali dječaci, se rasplakao od sreće kad je vidio svog idola. Pogledajte ovaj prilično zanimljiv i emotivan video:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije