Jao majko, šta uradi crni Bajko!?

Nevjerovatan kiks bivšeg golmana Zvezde

Jao majko, šta uradi crni Bajko!?

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković znao je navijače beogradskog tima svojim potezima i greška često dovesti do ludila. 

Zbog njegovih riskantnih poteza Marakana je često ludila, ali čini se da je najveću blamažu u karijeri doživio ipak večeras u dresu Liersa. Fudbaleri ovog belgijskog kluba upisali su 12. poraz u Jupiler ligi, a sa čak 6:0 savladao ih je Charleroi.

Teškom porazu doprinio je i sam Bajković, nije bilo dovoljno što su već gubili na 3:0, već je crnogorski golman odlučio 'pogurati' protivnike pa je prilikom povratno pasa jednog njegovog saigrača uspio promašiti cijelu loptu, koja je na kraju završila u njegovoj mreži!

Bajkove čudne intervencije viđali smo još dok je nosio Zvezdin dres ali se čini da je večerašnji blam prevazišao onaj iz Jagodine.

Šta kažete, koja je situacija komičnija?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.