Kada golman prsima odbrani pokušaj panenke

Tissone se osramotio

Kada golman prsima odbrani pokušaj panenke

Fernando Tissone je samo jedan u nizu onih koji su u posljednje vrijeme doživjeli blamažu neuspjelim izvođenjem panenke.

Da ovaj lucidni potez nije baš za svakoga pokazalo se i na primjeru fudbalera Malage, koji je na prijateljskoj utakmici protiv San Lorenza u sklopu Copa Euroamericane pokušao biti atraktivan, nesluteći da će mu golman šut odbraniti - prsima.

Golman argentinskog kluba José Antonio Devecchi se stigao čak i nasmijati 29-godišnjem sunarodnjaku, koji će ubuduće dobro razmisliti hoće li pokušavati na ovaj način pogoditi sa bijele tačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije