Klasična namještaljka - komedija i sramota!

Fudbalska komedija u režiji Albanaca

Klasična namještaljka - komedija i sramota!

Tokom vikenda u Albaniji su zanimljivu utakmicu odigrali tamošnji prvoligaši Flamurtari i Teuta.

U južnoj albanskoj luci Vlori domaći je Flamurtari ovog vikenda pobijedio s 2:1 Teutu u 19. kolu Superlige. No, pobjeda je to koja će biti upamćena kao jedna od sramotnih namještaljki albanskog nogometa.

Rezultat je bio neodlučen do sudijske nadoknade, no onda su domaćini napokon postigli taj gol kojeg su očigledno željela oba tima. Na razne načine su u zadnjim minutama utakmice gosti pokušali namjestiti gol svojim domaćinima, no ovi su komično promašivali darove Teutinih fudbalera.

Onda je golmanu gostiju dosadilo, pa je lagano ispucao loptu na 30 metara od svog gola, a defanzivci su se takmičili ko će 'nespretnije' reagovati. Na kraju je jedan promašio cijelu loptu koja je došla do Shehaja koji napokon završava ovu farsu pogotkom u 94. minuti.

Nakon utakmice predsjednik Flamurtarija bio je šokiran onime što su izveli njegovi igrači.

"Ovo je komedija i sramota. U ovoj zemlji tko je pošten smatraju ga za slabića".

Pogledajte ovu fudbalsku komediju u režiji albanski fudbalera?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.