Ključ uspjeha Atletico Madrida u 30 sekundi

Tako se čuva vlastiti gol...

Ključ uspjeha Atletico Madrida u 30 sekundi

U večerašnjoj utakmici Lige prvaka između Barcelone i Atletico Madrida vidjelo se zašto odbrana Jorgandžija slovi za jednu od najboljih u Evropi. 

Atletico Madrid je u dosadašnjem dijelu španske Primere primio samo 15 golova, devet manje od Barcelone, a ključ uspjeha je u tome što svi igrači jednako sudjelu u odbrani.

Tako se protiv Barcelone moglo vidjeti kako to izgleda kada katalonski klub pokušava zatresti mrežu Oblaka. Svi igrači su iza lopte i maksimalnim naporom onemogućavaju Barceloni da izjednači rezultat (0:1).



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi