Leo i pad je let, čak i poslije velikog jubileja

Messijev pad

Leo i pad je let, čak i poslije velikog jubileja

Fudbaleri Barcelone su u subotu u okviru 32. kola španske Primere stigli do važne pobjede u borbi za šampionsku titulu. 

Katalonski sastav je slavio s 2:0 protiv Valencije na domaćem terenu, a strijelci golova za Blaugranu bili su Suarez u 1. i Lionel Messi u četvrtoj minuti sudijske nadoknade.

Pogodak Argentinca za 2:0 bio je njegov jubilarni 400. u dresu katalonskog fudbalskog giganta. Leo će ovaj gol pamtiti sigurno sasvim dugo, ne samo zbog magične cifre koju je dosegao nego i zbog proslave jubilarnog gola.

Naime, dok je slaveći pogodak protrčavao iza gola Šišmiša argentinski napadač se okliznuo i pao.

Ko bi rekao da nekome ko se sjajno snalazi s loptom ovakvo nešto može desiti bez lopte, prilikom proslave…ali ipak je to jedan od najboljih fudbalera na svijetu.

Ovaj let će svi brzo zaboraviti, ali vrijedi ga pogledati…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.