Messi u tunelu nasmijavao Ibrahimovića i Mottu

Pred duel Barcelone i PSG-a

Messi u tunelu nasmijavao Ibrahimovića i Mottu

Nekadašnji saigrači u napadu Barcelone Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović u okviru 6. kola Lige šampiona bili su na suprotnim stranama u duelu Barce i PSG-a.

Baš kao i na raznim svečanostima dodjela fudbalskih priznanja i nagrada dvije zvijezde svjetskog fudbala lijepo su se podružile.

I dok se jedan se ne razbacuje velikim izjavama u medijima, a drugi je kralj izjava.

Prije nego što je Barca okrenula vodstvo Parižana i tako osvojila prvo mjesto u grupi, argentinski napadač je pričao sa Ibrahimovićem i Mottom u tunelu, a onda su se svi dobro nasmijali.

Raspoloženi su bili i na travnjaku Nou Campa. Ibra je PSG doveo u vodstvo, a Messi je svojim golom izjednačio na 1:1. Pobjedu Barci donijeli su Neymar i Suarez.

O6BIn3bj3Vv

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.