Mihajlović počastio Balotellija udarcem nogom u zadnjicu

Čudne metode srbijanskog stručnjaka

Mihajlović počastio Balotellija udarcem nogom u zadnjicu

A. Beganović

U okviru 5. kola Serije A Milan jer sinoć na gostovanjui savladao Udinese (3:2).

Srbijanski stručnjak na klupi Milana, Siniša Mihajlović, priliku je pružio i Mariju Balotelliju, koji mu se na ukazano povjerenje odužio na najbolji mogući način.

Postigao je Balotelli sjajan pogodak iz slobodnog udarca, a osim toga imao je nekoliko fenomenalnih poteza kojima je podsjetio na onog starog Super Marija.

No, u jednom trenutku se malo zaigrao, a Mihajlović ga je kaznio pomalo čudnom metodom. Atraktivnim pasom pokušao je Balotelli uposliti jednog svoh saigrača, no nije uspio, pa je od Mihajlovića dobio "udarac u zadnjicu".

U video prilogu pogledajte ovu situaciju...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.