"Zahvalio" mu se srednjim prstom

Navijač Tottenhama brutalno ponizio Bellerina

E. Čaušević

Jučerašnjim utakmicama 38. kola završena je sezona u engleskom Premiershipu u kojoj je za najvećeg gubitnika proglašen londonski Arsenal.

Nakon dugi niz godina Topnici se nisu uspjeli plasirati u Ligu prvaka, već ćemo izabranike Arsenea Wengera naredne sezone gledati u Evropskog ligi. Da udarac bude veći za navijače Arsenala plasman u Ligu prvaka osigurao je njihov ljuti rival Tottenham.

Jedan navijač Tottenhama danas je odlučio brutalno "poniziti" igrača Arsenal, Hectora Bellerina. Naime, oni su se slučajno sreli dok su čekali zeleno svjetlo na semaforu, a Bellerin je mislio da se ovaj navijač želi slikati s njim.

Nakon što ga je navijač Tottenhama počeo provocirati oko Lige prvaka španski fudbaler mu je pokazao srednji prst, te je produžio dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije