Ne otpisujte Ronaldinha, ni kad stomak ima!

Mađioničar u kopačkama

Ne otpisujte Ronaldinha, ni kad stomak ima!

Jedan od najboljih fudbalera svijeta ikada Ronaldinho Gaucho na pravi način je demantovao sve one koji sušpekulisali o mogućem oproštaju ovog legendarnog Brazilca od aktivnog igranja fudbala. 

Nakon izjave u kojoj je negirao ove navode pojedinih brazilskih i meksičkih medija, fudbaler koji je obilježio jednu fudbalsku epohu “govorio” je na terenu.

Legendarni Brazilac postigao je dva gola za svoj Queretaro u visokoj i iznenađujućoj pobjedi od 4:0 na gostovanju kod Club America.

Ronaldinho je u igru ušao u 84. minuti susreta kod rezultata 2:0 za njegov tim, ali je brazilskom fudbaleru bilo dovoljno šest minuta da se upiše u listu strijelac. I to ne jednom, nego dva puta.

Dakle, čarobnjaka ne otpisujte ni kad stomak ima, a ima…to ga nije spriječilo da zapleše tokom proslave svog prvog gola.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti