Ne zna se ko se više osramotio: Fabiano ili sudac?

Komedija u Brazilu

Ne zna se ko se više osramotio: Fabiano ili sudac?

Zanimljivo je bilo u susretu Sao Paula i Corinthiansa, koji se prije nekoliko dana odigrao u sklopu Copa Libertadoresa.

Sao Paulo je slavio sa 2:0, a meč su obilježila tri crvena kartona. Najzanimljiviji detalj se desio u 54. minuti kada je Luis Fabiano prezentirao svima svoju veoma lošu glumu, na koju je sudac nažalost nasjeo.

U duelu sa Mendozom, Fabiano je odglumio udarac u glavu i srušio se na pod, nakon čega je sudac Mendozi pokazao put u svlačionicu. Fabiano je potom dobio žuti karton, koji mu je bio drugi na utakmici, pa je i on zasluženo morao ranije pod tuš.

Na kraju, ne zna se ko se više osramotio - Fabiano jer se služio ovakvim stvarima, ili sudac koji je nasjeo na lošu glumu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.